Berki Krisztián

Bors Berki Krisztián és Mazsi három évvel ezelőtt pecsételték meg kapcsolatukat és hivatalosan is összekötötték az életüketTavaly novemberben született meg kislányuk nem sokkal később ismerték be nehézségeiket házasságukban. Krisztián nemrég egy igazán szívszorító fotót osztott meg a gyermekeiről aki őszinte szeretettel és rajongással tekintenek egymásra.


Berki Krisztian Mens Tops Tank Man Tops

Egyre több minden kerül felszínre Berki Krisztián és Berki Mazsi házassági mélypontjáról de egy nagy fordulat végén ismét egymásra találtak.

. A megosztó celeb előző kapcsolatából már született egy lánya Berki Natasa Zselyke aki egyenesen odavan a kishúgáért. Miután sokáig nem adtak információt arról hogy mi is zajlik. Berki Krisztián és Berki Mazsi már hosszú ideje küzd a házassága megmentéséért amelyhez minden segítséget igénybe vesz de Krisztián most meglepő állítást tett.

Louis de Funès a francia film történetének legnépszerűbb komikusa volt. Régóta sejteni lehetett hogy nincs minden rendben Berkiék között már csak amiatt is mert eltűnt Mazsi ujjáról a gyűrű és a közös posztok is megszűntek. Berki Krisztiánnak és feleségének Mazsinak ugyan tavaly novemberben született meg első gyermeke nem sokkal később beismerték hogy gond van a házasságukkal.

Berki Krisztián második kislánya Berki Emma Katerina november 4-én jött a világra. Apró termete és jellegzetes grimaszai nézők millióit késztették nevetésre világszerte színészi játékával pedig örökre beírta magát a történelembe.


Cserpes Laura Berki Krisztian 2015 05 07 Like Movies Laura Movie Posters


Berki Krisztian Olimpiai Bajnok Mti Foto Kovacs Tamas Gymnastics Famous


Berki Krisztian Olimpiai Bajnok Male Gymnast Gymnastics Olympics


Krisztian Berki Of Hungary Competes In The Men S Pommel Horse Final Krisztian Berki Of Hungary Competes 2012 Summer Olympics Olympic Athletes Summer Olympics


Krisztian Berki Male Gymnast Gymnastics 2012 Summer Olympics


Karambolozott Berki Krisztian


Krisztian Berki Well Dressed Men Outfit Accessories Mens Fashion


Jpg Berki Krisztian All Device In 2021 Cool Designs Wallpaper Stencil Flock Wallpaper


Berki Krisztian Gymnastics Summer Olympics Sports Artistic Gymnastics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel